Unibet Bonus Code

Unibet live tv: aanbod, instructies en voordelen

26 oktober 2021
par Evi Schreurs

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Via Unibet live tv kun je al je favoriete sportwedstrijden op de voet volgen en een inzet plaatsen. Of je nu houdt van boksen, tennis of voetbal, bij Unibet live tv heb je een grote keuze en bekijk je alle wedstrijden in HD kwaliteit. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over Unibet live stream.

unibet live tv

Aanbod Unibet live tv

In het aanbod van Unibet vind je niet alleen grote wedstrijden zoals de Champions League of de Eredivisie. Voor elke sportliefhebber zijn er bij Unibet tv geweldige opties. Ook kleinere en minder bekende wedstrijden worden uitgezonden via Unibet live stream.

Unibet live tv aanbod

Daarnaast kun je niet alleen wedstrijden uit België en Nederland bekijken, maar je kan competities volgen van over de hele wereld. En niet alleen voetbal en tennis zijn hier beschikbaar, maar nog tal van andere populaire en minder populaire sporten:

 • paardenrennen
 • cricket
 • darts
 • golf
 • handbal
 • honkbal,…

Bijna elke sport die je je maar kan inbeelden vind je terug bij Unibet live tv. Het grote voordeel aan de Unibet live stream is dat je de wedstrijden altijd en overal kan bekijken. In bepaalde gevallen kun je zelfs Unibet live kijken vanuit het buitenland.

Hoe gebruik ik Unibet live tv?

Unibet live kijken kan natuurlijk niet zomaar. Je moet eerst een geregistreerde gebruiker zijn van deze bookmaker.

Na je inschrijving is het belangrijk dat je een eerste storting doet op je account. Deze eerste storting zorgt er voor dat je gebruik kan maken van Unibet live tv.

Hieronder sommen we de verschillende stappen voor het gebruik van Unibet live tv voor je op:

 1. Ga naar de website van Unibet en klik op de gele knop ‘Registreer‘.
 2. Daar doorloop je de stappen en vul je je persoonlijke gegevens in.
 3. Bevestig je account en log in met je gebruikersnaam en paswoord.
 4. Doe een storting op je account.
 5. Klik op ‘live wedden’ in de rubriek sport en kies een wedstrijd van jouw keuze.

Onderaan de live weddenschappen kun je kiezen voor Unibet tv of Unibet live stream. Lukt het niet om Unibet live kijken te starten? Dan kijk je best goed na of je wel bent ingelogd en of er geld staat op je spelersrekening. Technische problemen worden vrijwel meteen door Unibet gemeld.

Heb je echter geen geld meer op je account, maar heb je in de laatste 24 uur wel een weddenschap geplaatst? Dan kun je ook zonder problemen gebruik maken van Unibet live tv.

Unibet live tv kijken op mobiele toestellen

Tegenwoordig willen gebruikers altijd en overal hun favoriete live wedstrijden kunnen volgen. En ook daar speelt Unibet graag op in. Unibet tv zend wedstrijden uit via een live streaming met haarscherpe beelden. Dit betekent dat je niet alleen vanaf je desktop kan kijken, maar ook vanaf je smartphone of tablet. Op die manier hoef je nooit meer een spannende wedstrijd te missen.

Unibet hecht erg veel waarde aan gebruiksgemak en kwaliteit. Je kan er dus zeker van zijn dat je niet met onderbrekingen of storingen te maken krijgt. In een mum van tijd kun je de wedstrijd van je keuze volgen op eender welk toestel met enkel heldere beelden.

Unibet live kijken mobiel

Voordelen van Unibet live tv

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van Unibet live tv. Vooral voor spelers die houden van verschillende sporten en alles in real time willen beleven. Unibet tv wilt het zijn gebruikers zo gemakkelijk mogelijk maken en dat merk je ook meteen als je gebruik maakt van de website van Unibet.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste voordelen van Unibet live tv:

 • Je kan gratis Unibet live kijken als je geregistreerd bent.
 • Unibet tv is ook beschikbaar op mobiele toestellen.
 • Alle grote en kleine wedstrijden in binnen- en buitenland zijn aanwezig.
 • Je kan snel je weddenschap aanpassen tijden de live wedstrijd.
 • De Unibet live stream is dag en nacht beschikbaar.

Unibet live tv voordelen

Het is bovendien heel eenvoudig om te zien welke wedstrijden je live kan bekijken via Unibet tv. Als je het Unibet tv icoontje ziet staan, betekent dit dat je de wedstrijd live kan volgen. Zie je het icoontje niet staan, dan betekent dit dat de wedstrijd niet live wordt uitgezonden via Unibet tv.

Unibet live tv FAQ’s

Is Unibet live kijken gratis?

Geregistreerde spelers die regelmatig een weddenschap plaatsen of over geld beschikken op hun account, kunnen altijd en over gratis Unibet tv kijken. Je hoeft geen weddenschap te plaatsen als je dat niet wilt. Je kan ook gewoon naar de live wedstrijden kijken zonder in te zetten.

Kan ik Unibet tv gebruiken in het buitenland?

Vanuit België kun je probleemloos alle live wedstrijden volgen. Vanuit het buitenland is dit niet altijd mogelijk. Dit komt omdat niet alle landen toestemming geven voor het streamen van buitenlandse wedstrijden.

Moet ik speciale software downloaden om Unibet tv te kunnen kijken?

Nee, het is niet nodig om software te downloaden. Je kan meteen via de website van Unibet inloggen en alle wedstrijden rechtstreeks live bekijken via je browser. Beschikken over een vlotte internetverbinding en een recente browser is voldoende.

Heb je nog vragen? Stel ze dan aan de klantenservice

Zijn er nog dingen die niet helemaal duidelijk zijn over het gebruik van Unibet tv of zit je nog met andere vragen? Dan kun je altijd eenvoudig en snel in contact komen met een medewerker van de klantenservice van Unibet.

De klantenservice is zowel per live chat, e-mail en telefoon bereikbaar in het Nederlands of in het Engels. Is je vraag of probleem erg dringend? Kies dan voor de live chat-functie aangezien dit de snelste manier van contact is. De live chat van Unibet is elke dag bereikbaar van 9:00 tot 00:00.

 • Spelen op Unibet

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp