Unibet Bonus Code

Unibet of betFIRST: een grondige vergelijking tussen beide bookmakers

29 juli 2021
par admin

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Twijfel je tussen het aanbod van Unibet of betFIRST? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een grondige vergelijking van beide bookmakers wat betreft het sportaanbod, de odds, mobiele app en live streaming.

In de onderstaande tabel zie je onze scores van Unibet en betFIRST:

Unibet of betFIRSTUnibetbetFIRST
Aanbod4,5/53/5
Odds 3,5/54/5
Mobiele app4/53 /5
Streaming/Live4 /53/5
Totale score4/53/5
Meld je aan

Vergelijking aanbod weddenschappen: winnaar Unibet

Aanbod Unibet

Unibet is de meest gekende bookmaker in België als het op sport aankomt. Dit heeft vooral te maken met het enorme aanbod aan diverse sporten die worden aangeboden.

Als je op de website van Unibet gaat kijken, zie je dat vrijwel alle mogelijke sporten aanwezig zijn, alsook niet sportieve evenementen zoals schaken en politieke evenementen. Je kunt inzetten vóór aanvang van het evenement en je hebt ook de mogelijkheid om live tijdens de wedstrijd in te zetten.

Aanbod betFIRST

Het sportaanbod van betFIRST is eveneens enorm uitgebreid met heel wat bekende en minder bekende sporten waarop je kan inzetten. Toch zien we bij deze bookmaker iets minder mogelijkheden in vergelijking met Unibet. Zo kun je hier niet inzetten op paardenrennen, politieke en andere evenementen.

betfirst aanbod

Wat het aanbod betreft, kiezen we dus Unibet als winnaar.

Vergelijking odds: winnaar betFIRST

Odds Unibet of betFIRST

Als we gaan kijken naar de odds van Unibet en betFIRST gaat onze voorkeur uit naar betFIRST. Beide bookmakers scoren erg goed op vlak van odds, maar de odds van betFIRST liggen voor een aantal wedstrijden een beetje hoger in vergelijking met dezelfde wedstrijden die Unibet aanbiedt. Als we moeten kiezen tussen Unibet of betFIRST voor deze categorie kiezen we dus voor betFIRST.

Vergelijking mobiele app: winnaar Unibet

Mobiele app Unibet

Als we gaan kijken naar de sport app van Unibet, kunnen we alleen maar onder de indruk zijn. Zowel iOS- als Android gebruikers kunnen vlot gebruik maken van de app. Via de Unibet app kun je pre-match en live inzetten op duizenden wedstrijden per jaar.

De wedstrijden laden meteen zonder haperingen en je krijgt toegang tot allerlei handige functies.

Unibet mobiele app

Mobiele app betFIRST

De betFIRST mobiele app is aangenaam in gebruik en kan geïnstalleerd worden op apparaten van iOS en Android. Net zoals bij Unibet kun je voor de wedstrijd inzetten en live inzetten plaatsen tijdens de wedstrijd.

Het aanbod aan diverse wedstrijden is hier echter iets beperkter. Je kunt echter wel gebruik maken van alle promoties en functies zoals stortingen doen op je account en contact opnemen met de klantenservice.

De kwaliteit van de mobiele apps van Unibet en betFIRST ligt dicht bij elkaar. Als we moeten kiezen tussen Unibet of betFIRST wat de mobiele app betreft, gaat onze voorkeur uit naar Unibet. Deze bookmaker beschikt over net iets meer functies en wedstrijden.

Vergelijking streaming en live weddenschappen: winnaar Unibet

Streaming/live weddenschappen Unibet

Wil je live wedstrijden streamen? Dan kun je gebruik maken van Unibet TV waar je kan genieten van meer dan 17.000 verschillende wedstrijden op een jaar. Als je een vaste gebruiker bent van Unibet, kun je alle wedstrijden gratis volgen. Je moet er dan enkel voor zorgen dat je geld op je spelersrekening hebt staan of recent een inzet hebt geplaatst.

Unibet live tv aanbod

Streaming/live weddenschappen betFIRST

betFIRST beschikt over een streamingdienst onder de naam betFIRST TV. Via deze dienst kunnen spelers ongeveer 10.000 wedstrijden per jaar live streamen. De voorwaarden voor spelers om live te streamen zijn ongeveer hetzelfde als de voorwaarden van Unibet.

Het aanbod van betFIRST is echter weer net iets kleiner en vandaar dat we voor streaming en live weddenschappen ook Unibet als winnaar kiezen.

Onze eindbeoordeling: Unibet of betFIRST?

Kiezen tussen Unibet of betFIRST was niet zo moeilijk aangezien Unibet over de hele lijn iets beter scoort. betFIRST is zeker ook een echte aanrader voor sportliefhebbers, maar het aanbod van Unibet is net iets beter. Ook heb je bij Unibet iets meer mogelijkheden wat de mobiele app betreft.

De odds van betFIRST liggen net iets beter dan de odds van Unibet. Over het algemeen kunnen we beide bookmakers ten zeerste aanbevelen aan online gokkers die houden van sportwedstrijden.

Als we ze grondig met elkaar gaan vergelijking, is Unibet de uiteindelijke winnaar van deze review en dat verbaast ons niet aangezien Unibet al jarenlang actief is in de online gokindustrie.

  • Non classé

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp