Unibet Bonus Code

Unibet poker app: functies, spelaanbod en toernooien

26 oktober 2021
par Evi Schreurs

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

De Unibet poker app is de app bij uitstek voor de echte pokerliefhebber. Unibet biedt een uitstekend pokerplatform. Vooral voor nieuwe spelers of spelers die geïnteresseerd zijn in een recreatieve pokerervaring is het pokerplatform van Unibet een echte aanrader.

Unibet poker appScoreRegisteer je
Poker platform4/5
Kenmerken5/5
Poker spellen3,5/5
Toernooien3/5

Unibet poker platform

Unibet is een bookmaker die heel wat te bieden heeft en pokerspelers worden zeker niet vergeten. De website van Unibet beschikt namelijk over een uitgebreid poker platform.

In een poging om het speelveld voor alle pokerliefhebbers gelijk te trekken, vaardigde Unibet een algemeen verbod uit op het gebruik van pokertrackingsoftware. Bovendien kunnen alle Unibet-spelers hun naam drie keer veranderen.

Ervaren pokerspelers waren iets minder enthousiast over deze veranderingen. Voor beginners is het echter een heel gebruiksvriendelijk platform met tal van mogelijkheden.

Unibet poker platform

Aangezien Unibet poker vooral geschikt is voor onervaren spelers, is er niet zoveel verkeer als op andere bekende pokerwebsites. De spelerspool is echter groot genoeg.

Daarnaast is het toernooiverkeer vrij beperkt voor een netwerk van deze omvang. Terugkerende toernooien worden meestal bezocht door mensen die regelmatig poker spelen, maar Unibet is aantrekkelijker voor gewone spelers. Ondanks de lage buy-ins, trekken de meeste evenementen tussen de 40 en 200 deelnemers.

Vanaf april 2020 is Unibet aangeduid als de 18de meest populaire pokersite ter wereld.

Kenmerken Unibet poker app

De Unibet poker app is beschikbaar op Android en iPhone. Dit betekent dat je overal aan je favoriete pokertafel kunt spelen vanaf je mobiele toestel. In 2014 werd de mobiele Unibet poker app gelanceerd.

Deze app valt op door zijn uitstekende kwaliteit. Dit was ook de reden waarom de app oorspronkelijk op slechts een beperkt aantal apparaten beschikbaar was. De superieure grafische weergave van de app kon alleen worden ondersteund door de nieuwste versies van iOS en Android.

Unibet poker app functies

Aangezien Unibet de poker app zelf heeft ontwikkeld, hebben ze een aantal speciale functies kunnen toevoegen die je bij andere poker apps niet zul vinden. Elke maand krijg je de kans om echte geldprijzen te verdienen door pokermissies in verschillende speltypen te voltooien. Deze missies bieden veel waar voor je geld en zijn een ideale manier om de verschillende gebieden binnen de Unibet poker app te verkennen.

De Unibet poker app ondersteunt inloggen met vingerafdrukken, wat essentieel is om tijd te besparen om aan een tafel te komen. De lobby is eenvoudig en goed ingedeeld en je kunt er makkelijk navigeren. Bovendien kun je allerlei instellingen aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren, zoals de avatar en de kleur van het deck.

Unibet poker spellen

Unibet maakt gebruik van software die de twee populairste pokervarianten ondersteunen, namelijk Hold’em en Omaha. Het bevat ook een extra gimmickachtig pokerspel dat de algehele gameplay-ervaring behoorlijk opfleurt.

Alles bij elkaar genomen, is dit geen slechte zet als je met een relatief kleine spelerspool werkt. Spelers raken op deze manier niet gefrustreerd door lege pokertafels en toch draaien alle spellen 24/7.

Unibet poker spellen

Unibet biedt ook een browsergebaseerde quick-play-functie waarmee spelers gemakkelijk overal kunnen inloggen en spelen. De poker app heeft nog een aantal leuke functies zoals de mogelijkheid om van aliassen te wisselen en unieke avatars die tijdens het spelen kunnen worden weergegeven.

Hold’em

Bij de cashgames draait het allemaal rond Hold’em met een lage inzet. Dit is de populairste Texas Hold’em-variant die door Unibet wordt aangeboden. De inzetten variëren van 0,02/0,04 € tot 4/8 €. Het ontbreken van tafels van 0,01/0,02 € is een vrij groot nadeel voor een site die zich vooral focust op recreatieve spelers.

Omaha

Omaha is een variant van Pot-Limit Omaha. Net zoals bij Hold’em, variëren de inzetten van 0,02/0,04 € tot 4/8 €. Aangezien Omaha minder populair is dan Hold’em, moet je je over het algemeen aan de 6-max-tafels houden. Tenzij je bereid bent je sessie te beperken tot uitsluitend de spitsuren.

Banzai

Banzai is een variatie op de klassieke Texas Hold’em. Het werd uitgevonden door Unibet. De regels zijn hetzelfde als het standaard spel, maar spelers mogen zich alleen inkopen met tien big blinds.

Aangezien de maximale inzet 0,10/0,20 € is, is het maximale bedrag dat je aan een Banzai-tafel kunt inzetten 2 €.

Unibet poker app multi-table toernooien

Het leuke is dat je via de Unibet poker app ook kunt deelnemen aan multi-table toernooien. Helaas is er vaak niet veel verkeer tijdens deze toernooien. Dit resulteert vervolgens in lagere prijzenpotten. Dit betekent echter nog niet dat de poker toernooien van Unibet niet interessant zijn.

Unibet Open

Deze toernooien bieden je tal van mogelijkheden om je te kwalificeren voor de spraakmakende live pokerevenementen. Buy-ins zijn zeer betaalbaar. Je kunt namelijk al meedoen voor slechts 2 €. Als je echter zo laag begint, ga je natuurlijk wel een lange een moeilijke strijd moeten aangaan om het op te nemen tegen de pro’s. Maar zelfs als je niet wint, kun je toch je vaardigheden aanscherpen en genieten van de spanning.

toernooien

Sit & Go-toernooien

Unibet pokerspelers kunnen ook genieten van klassieke Sit & Go-toernooien via de Unibet poker app. Deze toernooien draaien in heads-up en 5-max formaten. In tegenstelling tot de leuke gimmicks op dit platform, dienen de 5-max-toernooien eigenlijk een praktisch doel. Het kleinere aantal spelers vermindert de variantie en versnelt het spel.

Als je een serieuze pokerspeler bent, kun je hierdoor meer toernooien per spelsessie spelen. De buy-ins voor twee plaatsen variëren van 1 € tot 200 €. De buy-ins voor vijf stoelen variëren van 1 € tot 100 €.

Unibet poker app ons eindoordeel

Over het algemeen kunnen we de Unibet poker app zeker aanbevelen. De app kan gemakkelijk worden gedownload op toestellen van Android en iOS. Bovendien beschikt de app over verschillende handige functies. Je kunt bijvoorbeeld de avatar aanpassen en je krijgt de kans om prijzen te winnen via de missies die je kan voltooien.

Het spelaanbod is vrij beperkt. Dit komt omdat het verkeer op het poker platform niet erg hoog is. Je kunt echter wel dag en nacht spelen. Het feit dat er slechts enkele varianten kunnen gespeeld worden, betekent dat er doorgaans wel voldoende actie aan de tafels is.

Ten slotte kun je via de Unibet poker app ook deelnemen aan verschillende toernooien. De minimale inzetlimieten zijn vrij laag, maar het zou leuk zijn als je met nog lagere inzetten kon deelnemen. Deze app is vooral geschikt voor nieuwe pokerspelers die niet meteen op professioneel niveau willen spelen.

  • Spelen op Unibet

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp