Unibet Bonus Code

Ontdek de Unibet poker app: aanbod, functies en software

22 juli 2021
par Evi Schreurs

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Commerciële inhoud / +18/+21 / Alleen geldig voor nieuwe spelers / Algemene Voorwaarden / Verantwoord gokken

Met de Unibet poker app kun je op je smartphone of tablet verschillende soorten poker spelen. Maar is de poker app van Unibet wel de moeite waard? In deze review bespreken we het aanbod, de software, de functies en de klantenservice.

In de onderstaande tabel vind je onze score van de Unibet poker app:

Unibet poker appOnze score
Aanbod pokerspellen4/5
Software en navigatie4/5
Functies3/5
Klantenservice4,5/5
Schrijf je in

unibet poker app

Unibet poker app aanbod  – 4/5

Unibet poker is een goede optie voor spelers die graag wat geld willen verdienen met het spelen van poker. Op vele andere gespecialiseerde pokersites zitten spelers die vaak gebruik maken van bepaalde software om winst te maken. Dit soort spelers kom je bij Unibet poker niet tegen en dat is een groot voordeel. De meeste spelers op de Unibet poker app zijn recreatieve spelers wat betekent dat je een eerlijke winst kan maken.

Op de app kun je kiezen uit de volgende pokertafels:

  • No Limit Hold’em
  • Pot Limit Omaha
  • Banzai

unibet poker app

Inzetten bij No Limit Hold’em kan vanaf 0,02 euro en tot maximaal 4 euro. Je zult geen tafelselectie vinden omdat je eenvoudig wordt toegevoegd aan een spelerspool als je plaatsneemt aan een willekeurige tafel.

Bij Pot Limit Omaha kun je exact dezelfde inzetten plaatsen. Bij deze pokerversie zullen echter minder spelers deelnemen aan de tafels omdat deze variant niet zo populair is bij het grote publiek.  Banzai is een snelle pokergame waarbij je begint met slechts 10 grote blinds. Inzetten kan vanaf 0,05 euro tot maximaal 2 euro.

Daarnaast kun je ook deelnemen aan speciale toernooien van Unibet. Het bekendste toernooi is de Unibet Open. Dit is echter geen toernooi waar zomaar iedereen aan kan deelnemen. Het is vooral geschikt voor meer ervaren pokerspelers.

Unibet poker Software en navigatie – 4/5

Unibet probeert het overzicht zo goed mogelijk te behouden. Op die manier kunnen ook beginnende spelers goed volgen. Na slechts enkele klikken zit je aan een pokertafel van je keuze. Je moet enkel op de knop ‘deelnemen’ klikken en je wordt automatisch aan een beschikbare tafel geplaatst.

De pokerspellen zelf spelen erg vlot. Er wordt gebruik gemaakt van grote designs om het voor de speler zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te houden. Het leuke is dat Unibet gebruik maakt van een aantal leuke thema’s. Zo kun je poker spelen aan een hockeytafel, een magisch tapijt of op een spoorweg.

De Unibet poker app kan probleemloos gedownload worden op iPhones, iPads en toestellen van Android. De app is beschikbaar in de App Store. Gebruikers van Android kunnen de app installeren door een link te openen via hun mobiele browser. Deze link kun je terugvinden op de website van Unibet.

Speciale opties en functies op Unibet poker – 3/5

Het leuke aan de app is dat je kan kiezen uit vijf verschillende identiteiten, elk met een eigen alias. In totaal kun je kiezen uit meer dan 100 unieke avatars. Je kunt onder meer kiezen uit een cowboy, een nar en zelfs een weerwolf. Dit draagt bij aan het recreatieve karakter van de Unibet poker app. Per dag kun je je alias tot drie keer veranderen.

Elke maand worden er nieuwe missies en aanbiedingen vermeld op de app. Een van de leukste functies is de quick-seat lobby. Deze optie zorgt ervoor dat je in alle eerlijkheid en veiligheid poker kan spelen op de app. Andere spelers kunnen hierdoor geen oneerlijke voorsprong behalen ten opzichte van jou.

Unibet poker app functies

Via de app kun je ook deelnemen aan de verschillende toernooien die georganiseerd worden.

De Unibet poker app is een goede app, maar er zitten hier en daar nog wat bugs die soms roet in het eten kunnen strooien. Daarnaast zijn er ook niet echt veel speciale knoppen of functies die het spel interessanter maken.

Klantenservice – 4,5/5

Als je nog niet heel ervaren bent in het spelen van poker, kun je een kijkje gaan nemen in de vele pokergidsen en spelregels. Het is leuk dat deze bookmaker ook rekening houdt met beginnende spelers. De verschillende pokergidsen kun je echter enkel vinden op de website van Unibet en niet in de app. Het is dus aan te raden om daar even een kijkje te gaan nemen alvorens je de app download.

Heb je nog vragen over de Unibet poker app of zit je met een probleem? Dan kun je je vraag aan de klantenservice stellen op de volgende manieren:

  • Chatten via de website
  • Een mail sturen naar: info-benl@unibetsupport.be
  • Telefonisch op het nummer: +356 2133 3532
  • Per fax naar +356 21 33 76 10
  • Een bericht sturen in het Unibet forum

De klantenservice van Unibet voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Er zijn meer dan genoeg kanalen om contact op te nemen. Onze favoriete manier om rechtstreeks met een operator te spreken is de live chat. Als je van deze functie gebruik maakt, kun je binnen enkele seconden al met iemand spreken.

Unibet poker app: onze mening

Wanneer je gaat spelen op de Unibet poker app kun je genieten van een heel unieke pokerervaring. Dankzij de willekeurige tafelfunctie ben je altijd zeker van een plek. De pokerspellen worden voorzien van leuke thema’s en je kunt gebruik maken van grappige avatars die je tot wel drie keer per dag kan aanpassen.

Het handige is dat de app op elk type toestel geïnstalleerd kan worden. Je wordt na je spelkeuze meteen ingedeeld aan een tafel dankzij de praktische quick-seat functie. Dit betekent ook dat je altijd eerlijk kan spelen tegen de andere deelnemers van de tafel. Daarnaast is het via de Unibet poker app ook mogelijk om deel te nemen aan toernooien.

Het is heel fijn dat Unibet een aparte app heeft gelanceerd die enkel en alleen gericht is op pokerspelers. De app is hier en daar nog aan verbetering toe, maar over het algemeen is het een prima app. Zit je toch nog met vragen? Aarzel dan zeker niet om in contact te komen met de professionele klantendienst. Die kun je bereiken via verschillende kanalen waaronder live chat.

  • Spelen op Unibet

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp